Verzending
De posterprints en zeefdrukken worden opgerold in een platte stevige kartonnen verpakking binnen 5 werkdagen verzonden. Zeefdrukken en giclees met lijst worden stevig ingepakt in karton verzonden of  persoonlijk afgegeven.
De bestelde posters kunnen ook bij mijn studio in Utrecht worden opgehaald. Geef dit aan bij de bestelling en neem contact met me op om een afspraak te maken:
Is de zending ondanks de aandacht niet in goede staat aangekomen laat dit dan binnen 14 dagen weten via het webformulier.

Verkooppunten
De collectie of een selectie daarvan zijn ook te koop bij de volgende verkooppunten of websites:

Menno Anker Design, VechtclubXL, Europalaan 2C, 3526 KS Utrecht
Catch Utrecht
Heeft u vragen neem dan contact met me op:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Exposeren en lezingen
Een selectie van de posters is op groot formaat en ingelijst beschikbaar voor exposities. Een mooie mogelijkheid om gedurende evenementen of bij bijzondere momenten zoals de opening van een club- of bedrijfsgebouw extra wielersfeer te creëren met een hoogwaardige uitstraling. Daarnaast verzorg ik ook lezingen waarbij ik vertel over mijn inspiratie bij het ontwerpen van de posters. Ik beschrijf hoe mijn ervaringen bij het beklimmen van bekende en obscure bergen hebben geleid tot de verbeelding in een poster. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en voorwaarden met het contactformulier.

Privacyverklaring
Grand DépArt voldoet aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Lees de verklaring waar Grand DépArt aan voldoet op de pagina Privacyverklaring.

IMG_0556_bewerkt_Expo-Focus

Grand DépART en www.granddépart.eu is een onderdeel van Menno Anker Design Utrecht.

Menno Anker Design
Europalaan 2C
3526 KS Utrecht
KvK 50823817
VAT No 177514607B02
Bank NL45INGB0005125757