WIELERPODCAST WAT ALS?!

Onlangs was ik te gast bij Wielerpodcast Wat Als?! Daar vertelde ik in de serie Wielerverhalen over een van de vele beklimmingen die inspiratie gaf voor de ontwerpen van m’n art-prints. Ik koos voor de beklimming van de Mount Hood in Portland (Oregon). Een  lange beklimming langs eindeloze wegen, met bijzondere ontmoetingen en een geweldig slotakkoord. Een mooie terugblik op een bijzondere dag. Luister hier naar de podcast.

AFSCHEIDSSHIRT BRAM TANKINK

Voor Bram Tankink maakte ik in samenwerking met Okimono Limited Editions een speciaal afscheidsshirt. Bram liet in een videofilmpje alle shirts zien van de teams waar hij in zijn carrière voor fietste en sluit af met z’n nieuwe Tank-shirt. Bekijk hier het filmpje. Het ontwerp is ook als poster te bestellen.

VIDEO MONT VENTOUX

Over het ontwerp en de productie van de zeefdrukken van de Mont Ventoux maakte ik met Mooi Werk Media en de topzeefdrukkers Sjaak en Rinus van Spant Zeefdruk een video. Voor de soundtrack koos ik fragmenten uit het album Sint Willebrordsessies Vol. I van de BikeWriters en het commentaar van Gio Lippens bij de legendarische etappe van de beklimming van de Mont Ventoux in 2016. Bekijk aan de hand van de beklimming van de Ventoux hoe de zeefdruk tot stand kwam.

PODCAST MAPMEISTERS

In het najaar van 2018 was ik te gast in de Mapmeisters Studio. Daar mocht ik vertellen over mijn posters van mythische cols in het buitenland en heuvels in onze eigen provincies. Mapmeisterpodcasts gaan over wielrenners (m/v) die van mooie rondjes houden. Korte of lange. Snel of langzaam. In je eentje, samen met vrienden of in een club. In eigen omgeving, door heel Nederland of in het buitenland. Het gaat om prachtige ritten en het plezier van wielrennen. Een prettig gesprek met de gastheren Merijn en Mattis over fietsen, wielrennen, kunst, inspiratie en grafisch ontwerp.

VRAAGGESPREK RADIO1

Als afsluiting van de verslaggeving van de proloog van de Giro d’Italia in Apeldoorn vertelde ik bij Radio1 meer over de posters en over de achtergronden bij mijn werk. Beluister hier het interview: