Grand DépArt is een langlopend project waarin mijn passie voor wielrennen en ontwerpen samengaat. Daarnaast werk ik als onafhankelijk ontwerper van conceptuele grafische en digitale communicatiemiddelen voor tal van opdrachtgevers. Net zoals bij de posters streef ik naar een heldere en duidelijke vormgeving. Maximale samenhang met tekst en het abstraheren van complexe visuele boodschappen tot een eenvoudige en begrijpelijke beeldtaal is mijn doel. Mijn kracht ligt in projecten waarbij tekst en beeld een eenheid vormen en elkaar versterken zoals corporate identities, digitale media, bedrijfspresentaties en illustraties. Dit werk is te zien op www.mennoanker.nl

Ik help je graag verder als je op zoek bent naar ontwerpen die jouw verhaal zo sterk mogelijk overbrengen.
Als eigenaar van ontwerpbureau Anker & Strijbos (1990-2010) heb ik ruime ervaring opgedaan als projectleider en art-director. In mijn huidige werk pas ik die kennis toe bij samenwerking met klanten en andere creatieven.

Recente opdrachtgevers:
Actual Bikewear, BIG Cycling, Burson Marsteller Benelux, Club48, easyJet, Fashion Lab, Gemeente Utrecht, Grinta!, Libéma Prof Cycling, Hogeschool Tio, New Skool Media / Fiets, Nimeto, Okimono, Open Concept, Klépierre, Restaurant de Lindenhof (Michelin **), Soul Media / Wielrenblad, Spierziekten Nederland, Straatnieuws, TAQA Theater De Vest Alkmaar, Verkadefabriek ‘s Hertogenbosch, VoedingOnline, Wielrenblad, Wine Management.

Nieuwsgierig wat ik voor hen en voor de wel genoemde opdrachtgevers heb kunnen betekenen? Neem dan contact met me op via mail.