PAINTING OUR TOWN

Category : Uncategorized

Samen met vijf andere ontwerpers/kunstenaars ben ik genomineerd voor het ontwerp van een muurschildering in Utrecht. Drie muren zullen worden voorzien van een schildering.
Het project ‘Painting the Town’ ging donderdag 30 oktober officieel van start. Kunstenaars en ontwerpers, eigenaren en bewoners van panden, studenten, wijkregisseurs en de commissie Events van de Tour de France waren aanwezig bij de opening bij Nimeto Utrecht en bekeken en bespraken het gepresenteerde werk van de genomineerde kunstenaars.

Het project ‘Painting the Town’ is een samenwerking tussen Nimeto Utrecht en de Gemeente Utrecht. Aan de bestaande kunstroute door de stad worden nieuwe muurschilderingen toegevoegd of gerestaureerd. De nieuwe muurschilderingen in 2015 hebben als thema Grand Depart, Tour de France in Utrecht 2015. Dit historische evenement zal als levende herinnering in moderne muurschilderingen worden uitgevoerd. Derdejaars studenten van de opleiding Specialist Restauratie en Decoratie zullen uit de gekozen ontwerpen een drietal muurschilderingen aanbrengen. Studenten van de opleiding Ruimtelijke Vormgeving zullen een app en een routeboekje voor de VVV ontwikkelen.


SHARE :